Buurman in de natuur (alle leeftijden v.a. 5 jaar)

PLAN D-
Share

Ze trekken hun tuinbroeken aan, pakken hun tuingereedschap en gaan aan de slag. Ze zaaien, ze oogsten, ze scheppen en ze harken er vrolijk op los. Samen creëren ze een wereld vol met mooie gewassen. Hutten bouwen, vuur maken, het hoort er allemaal bij.

De buurmannen zijn zelfvoorzienend. Ze kweken niet alleen hun eigen eten, ze recyclen ook alles wat los en vastzit. Natuurlijk gaat er weer van alles mis, de natuur laat zich immers niet beteugelen. Samen staan de buurmannen sterk en vinden gelukkig altijd weer een oplossing. Wat er ook gebeurt, de buurmannen laten elkaar niet in de steek en vinden steeds iets nieuws uit. Buurman in de Natuur is daarmee ook een prachtige ode aan vriendschap, aan fantasie en creativiteit.

Buurman in de Natuur is het vervolg op de succesvolle plan d-voorstellingen Buurman op vakantieBuurman in de Winter en Buurman in de Bieb.

DOE MEE!
Buurman in de Natuur is een duurzame voorstelling. We wekken zelf de energie op en hebben hiervoor hulp nodig van het publiek! Ze helpen stroom opwekken, water spuiten en wind- en donderslagen maken. Buurman in de Natuur is er zowel als een buitenvoorstelling, als een voorstelling speciaal voor de theaterzalen. Buurman in de Natuur is de aftrap van Plan Duurzaam, waarmee plan d- zich ten doel heeft gesteld om binnen vier jaar volledig CO2-neutraal te produceren.

@