Dagdonker (4+)

PLAN D-
Share

Iedereen is weleens bang in het donker. De onzekerheid van niet weten wat er gaat gebeuren en wat je niet kan zien. Iedereen houdt van het licht! Van de warmte en de veiligheid. En als het licht dan uitgaat houd alles dan op te bestaan? Is het donker altijd eng? Is het licht altijd veilig? En wat zien we eigenlijk als we niets zien? 

Ontdek hoe mooi de sterren zijn die ’s nachts aan de hemel fonkelen, of de volle zon die ons plotseling verwarmt. Hoe betoverend is de schoonheid en magie van zelf een vuurtje maken, of een heftige dans waar de vonken vanaf vliegen, het wonder van een gloeilamp die aan- en uitgaat, en een zaklamp die troost geeft in de nacht.

In een betoverend schouwspel vol vurige poëtische dans neemt Dagdonker je mee op een ontdekkingstocht door het donker met magische momenten van licht, in een fantasievolle droomreis door het leven.

 

Dagdonker special! Meedoen in een echte dansvoorstelling?

Voor kinderdans groepen of geïnteresseerden schoolklassen vanaf groep 5 is het mogelijk om met de dansers mee te doen aan de voorstelling.  De leerlingen volgen een aantal workshops onder begeleiding van dansdocenten van plan d- ter voorbereiding op hun rol in Dagdonker.

Bij deze voorstelling is er naast lesmateriaal ook een uitgebreid en uitdagend randprogramma ‘De Lichttuin’ beschikbaar. 

 

@