Dansparels (4-12)

Share

Dansparels gaat over de beleving en het interpreteren van hedendaagse dans. Het is een voorstelling, workshop en interactief concept in één, speciaal gemaakt om kinderen op verschillende manieren naar moderne dans te laten kijken en dans te laten beleven. De onderzoekende en dansante (actieve) vorm biedt verassende inkijkjes in de wereld van dans en ervaringen die bij alleen (receptief) kijken naar dans verhuld waren gebleven.

SALLY biedt Dansparels in verschillende versies aan, afgestemd op de onder-, midden- en bovenbouw van het primair onderwijs. Samen met de dansers en de workshopdocent kijken de kinderen naar dans. Ze denken en praten over dans. En ze verbeelden met dans hun gedachten en gevoelens. Dansparels levert zo een verrassend inkijkje in de danswereld en vooral ook een hele hoop leuke dansmomenten op!

Vanaf theaterseizoen 2020-2021 vertegenwoordigt Frontaal niet meer Sally Dansgezelschap Maastricht. Voor boekingen in het lopende seizoen kunt u nog bij ons terecht. Voor boekingen in het nieuwe seizoen, neem rechtstreeks contact op met Sally, info@sallydm.nl

@