Vanaf theaterseizoen 2020-2021 vertegenwoordigt Frontaal niet meer Don’t Hit Mama. Voor boekingen in het lopende seizoen kunt u nog bij ons terecht. Neem rechtstreeks contact op met Don’t Hit Mama via info@donthitmama.nl of telefonisch via + 31 (0)20 463 4449 bij interesse in een van hun producties voor het nieuwe seizoen. Klik hier voor de website van Don’t Hit Mama.

Danstheater Don’t Hit Mama wordt artistiek geleid door theatermaker Nita Liem en schrijver en dramaturg Bart Deuss. Ze halen inspiratie uit de club dans en uit Amerika en Afrika. De sociale dansvormen
uit die werelddelen zijn de basis voor alle urban
dansstijlen van nu. Met dansers en makers uit binnen- en buitenland maakt Don’t Hit Mama danstheater dat het publiek direct raakt. Afgelopen jaren werkte de groep in verschillende steden in Nederland en in Zuid Afrika, New York, Washington en Senegal.

Don’t Hit Mama maakt danstheatervoorstellingen en zogenaamde club events (een avontuurlijk huwelijk tussen danstheater en club dance). Het deelt de vergaarde kennis en contacten met collega’s, partners en geïnteresseerd publiek. Bij de projecten zijn er inventieve educatieve trajecten voor jong en oud.

Don’t Hit Mama staat voor:

– Actueel, krachtig en persoonlijk danstheater met een diverse groep performers, vanuit maatschappelijke issues waarmee de makers zich verwant voelen.

– Hoogwaardig educatief werk voor een breed publiek – jong én oud, waarbij Afro-Amerikaanse danstradities en diversiteit geen doelen zijn maar inspirerende ingrediënten.

– Vernieuwing binnen het danslandschap: door eigenzinnige inzet van sociale dansinvloeden; door het trainen en inspireren van een nieuwe generatie dansers en potentiële makers.

BEKIJK PRODUCTIES VAN DIT GEZELSCHAP

www.donthitmama.nl

@