Shake Shake Shake (14+/volwassenen)

DE DANSERS
Share

Shake Shake Shake is een opzwepend concert dat langzaam ontspoort in een dansvoorstelling. Een live band van dansers en muzikanten zingt over vastzitten en losschudden, de top najagen en de bodem raken. De één vliegt over de ander zijn instrumenten, en even later zijn ze verwikkeld in een poëtisch dansduet. Een rock en roll ritueel, met muziek als motor en bezieling als brandstof.   

Shake Shake Shake gaat over voelen dat je leeft, in een wereld waar je nauwelijks meer zelf in de hand hebt waar je aandacht naartoe gaat. Het gaat over muziek, als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen en alle ellende van je af te schudden. Zoals in de soul, de punk en misschien wel elke muzikale stroming die een tegengeluid vertegenwoordigde. Maar bovenal gaat Shake Shake Shake over samen een eigen, alternatieve richting vinden.

Shake Shake Shake (volwassenen) is beschikbaar als locatie- en als theatervoorstelling. Voor schoolvoorstellingen (14-18 jaar) maakt De Dansers een aangepaste versie. Voor festivals is een korte, flexibele pop-up voorstelling beschikbaar.

En dan is er nog Shake Shake Shake van De Danserseerder al een grote hit op Oerol. In dit opzwepende dansconcert worden juist alle verschillen opgehevendansers worden muzikantmuziek wordt beweging
lichamen zijn geluidZinderend en opwindend.” Herien Wensink, de Volkskrant

@