Wij zijn allemaal nieuwsgierige wezens. We willen zo veel mogelijk uit ons leven halen. Op straat, op school, op het werk, in het theater of op reis. In onze zoektocht naar nieuwe impulsen leren we nieuwe dingen. Daarom is het belangrijk dat we het avontuur op blijven zoeken. Bij Studio eXp brengen we het avontuur naar jou!

Sinds het ontstaan van Studio eXp in 2015, zijn wij de grondlegger van gamification in theatrale producties. Studio eXp ontwikkelt experiences die verrassen, vermaken, motiveren en uitdagen. We creëren theaterproducties met behulp van onder andere installaties, apps en educatieve tools. Dit heeft onder andere geleid tot de voorstellingen Secrets, Secrets in the city en #dewraakvandeklimaatpiraat en The Lucky 4%.

Charlie Duran / Studio eXp

Charlie Duran / Studio eXp

Wij zijn allemaal nieuwsgierige wezens. We willen zo veel mogelijk uit ons leven halen. Op straat, op school, op het werk, in het theater of op reis. In onze zoektocht naar nieuwe impulsen leren we nieuwe dingen. Daarom is het belangrijk dat we het avontuur op blijven zoeken.
Bij Studio eXp brengen we het avontuur naar jou!

Sinds het ontstaan van Studio eXp (eerder bekend als Stichting Helden) in 2015, zijn wij de grondlegger van gamification in theatrale producties. Studio eXp ontwikkelt experiences die verrassen, vermaken, motiveren en uitdagen. We creëren theaterproducties met behulp van onder andere installaties, apps en educatieve tools. Dit heeft onder andere geleid tot de voorstellingen Secrets, Secrets in the city en #dewraakvandeklimaatpiraat.