presentatie 2021-2022

Digitale presentatie

Ook wij zijn gezwicht voor de digitale presentatie: Frontaal presenteert het nieuwe aanbod via je scherm.
Op deze pagina vind je visuele verrassingen (oftewel video’s) die een tipje van de sluier geven over ons aanbod voor theaterseizoen 2021-2022. 

Uiteraard hopen we de eerstvolgende Frontaal dag met z’n allen in real life de kracht van dans en theater te mogen vieren.

Gezelschappen

Dadodans

Dadodans laat zich inspireren door het vele thuiszitten met STEK, maken de (festival)installatie WeeRKLaNK met hun eerdere werk KLaNK als basis en blijven kleuren met een herneming van KLeuR+.

llalal

Danstheater AYA

Met de muzikale co-productie Wild, de clichés voorbij met Liefde en dan en reprises van Het verhaal van Anders en Dubbelbloed #2 belooft het nieuwe seizoen veel goeds!

llalal

De Dansers

De Dansers maken een nieuw kleuterdansconcert Vier, reizen af naar Berlijn voor co-productie Hold your horses en hernemen hun festivalhit Shake Shake Shake en peuterconcert Lepeltje Lepeltje.

llalal

Duda Paiva Company

Voor het seizoen 2021-2022 maakt Duda een nieuwe solo Bruce’s Daily Show, geïnspireerd op de huidige tijden. Vergeten dieren en verloren zaken en Sonatinas 4 Feet komen opnieuw naar de theaterzalen.

llalal

Hoge Fronten

Lieke Benders brengt wederom een prentenboek van Joke van Leeuwen naar het toneel met Heb je mijn zusje gezien?. Met deze keer Joke ook op de bühne!

llalal

Lloyds Company

Lloyd Marengo brengt met Father Figure een ode uit aan het vaderschap. Een vervolg op zijn succesvolle productie Father Father uit 2012 bij Don’t Hit Mama.

llalal

MAN || CO

BOOM, het danscollectief MAN || CO heeft er zin in! De twee producties Boom goes the dynamite en What a time to be alive staan voor je klaar in het nieuwe seizoen.

llalal

plan d-

Andreas Denk laat zich inspireren door de natuur en maakt Boom. Buurmans Keukenparade en Denks Maatwerk blijven daarnaast op het repertoire van plan d- staan. 

llalal

Slagwerk Den Haag

Kleur mee met de slagwerkers met hun kinderconcert Buiten de lijntjes of trommel en musiceer mee met Tuinieren met Slagwerk! Alles is muziek bij Slagwerk Den Haag.

llalal

Studio eXp / Charlie Duran

Studio eXp bewijst dat spannende games en danstheater zeker samen kunnen gaan met hun escaperooms De wraak van de klimaatpiraat, Secrets en de digitale game Secrets in the city.

llalal